Het digiboek voor de (jeugd)hulpverlening

Je bent vaak een luisterend oor, je praat soms wekelijks met je hulpvrager die bijvoorbeeld last heeft van onzekerheid, stemmetjes in het hoofd of opvoedproblemen. Je werkt zorgvuldig samen, maar de werkdruk is hoog. Het protocol moet worden opgevolgd. De aangeboden hulp is tijdelijk effectief, maar minder op langere termijn. Herken je dit?

Als hulpverlener gun je je cliënt een praktische, blijvende oplossing. En ook jouw volle hoofd wil je liever niet belasten met de probleemverhalen. Door de hoge werkdruk lijkt dat onmogelijk. Tenzij je je werk sneller, efficiënter en leuker maakt door de persoon zelf de eigen oplossing te laten bedenken.

Ontvang het digiboek Hulpverlening

De praktische, bewezen tool staat voor je klaar: de MatriXmethode

Met deze effectieve gesprekstechniek wordt de belevingsstrategie van de hulpvrager geneutraliseerd, dankzij jou. Hierdoor verdwijnt de blokkade en wordt het mentale probleem opgelost. Blijvend. En zonder dat je weet wat de oorzaak van het probleem is.

“Ik moet oppassen dat ik niet doorsla”

“De techniek is heel goed toepasbaar in de hulpverlening, de zorg, en in de hulpverlening binnen het onderwijs. Ik zie overal mogelijkheden voor het kunnen toepassen van de techniek in mijn werk binnen de gedwongen hulpverlening én in mijn eigen leven. Ik moet er nu zelfs voor oppassen dat ik niet doorsla, met name in de privésfeer natuurlijk. Maar dat is gewoon enthousiasme.”

Foto Mireille Molenaar MatriXmethodeMireille Molenaar, Werkzaam in de Jeugdzorg en MatriXprofessional

Ontdek hoe elke professional in de hulpverlening de MatriXmethode kan toepassen:

✔️ Al binnen 5 dagen professioneel toe te passen
✔️ Vaak is slechts één MatriXgesprek voldoende
✔️ Toe te passen op locatie én telefonisch
✔️ Voor IQ- en EQ-vraagstukken
✔️ Je wordt nooit belast met de probleemverhalen
✔️ Bewezen aanpak door duizenden succesverhalen die te mooi lijken om waar te zijn

De MatriXmethode is het Zwitserse zakmes voor professionals op hbo-niveau zoals coaches, (POH-)GGZ-medewerkers, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, medewerkers jeugdzorg, sociaal hulpverleners en therapeuten.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen gesprekstechniek.

Ontvang het digiboek Hulpverlening

Al méér dan 7500 keer met een glimlach bekeken.