De manier om je medewerkers veerkrachtig en vitaal te houden!

Het is een flinke klus om je medewerkers mentaal vitaal te houden! Iedereen heeft wel eens last van stress, een overvol hoofd, slaapproblemen of zit niet goed in z’n vel. Soms leiden onverwerkte emoties, psychosomatische klachten of spanningen binnen een team tot disfunctioneren of in het ergste geval tot een burn-out. Met ziekteverzuim en een negatieve werksfeer als mogelijk gevolg.

Was er maar een tool om dergelijke mentale problemen snel en voor altijd op te lossen.

De MatriXmethode is deze tool.

Met deze effectieve gesprekstechniek ga je in op de belevingsstrategie van je medewerker en neutraliseert deze. Hierdoor verdwijnt de blokkade en wordt elk mentaal probleem opgelost. Blijvend. Zonder dat je medewerker over de inhoud van zijn probleem hoeft te vertellen. Het gaat namelijk niet om het aanpakken van de inhoud, maar van de strategie die het mentale probleem in stand houdt.

“De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los”

WAUW, ik ben enorm onder de indruk. Deze methode maakt er een prachtig en tegelijkertijd eenvoudig geheel van. De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los, ik word super enthousiast en ga uitzoeken welke bijscholingscursus het beste bij me past.

Annemieke Beukenkamp, Onderwijsprofessional

Lees het digiboek en ontdek hoe elke professional in organisaties de MatriXmethode kan gebruiken aanvullend op de eigen methode:

  • snel te leren
  • eenvoudig toepasbaar
  • slechts 1 tot 3 korte interventies nodig
  • aansluitend op eigen aanpak
  • medewerker hoeft de inhoud van het probleem niet te delen
  • blijvend effect
  • bewezen methode
  • gegarandeerde daling van het ziekteverzuim

De MatriXmethode is de tool voor professionals op hbo-niveau zoals HR-managers, personeelsfunctionarissen, vertrouwenspersonen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, managers, bedrijfsartsen, arbo-consulenten, psychologen en bedrijfscoaches.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen gesprekstechniek.