Het Zwisterse zakmes voor alle professionals in de hulpverlening

Als professional heb je van die momenten dat het hulpverleningsproces stagneert. Je bent in gesprek met een hulpvrager en ‘krijgt de vinger niet op de zere plek’. Je hulpvrager blokkeert terwijl je ziet en voelt dat een essentiële volgende stap vlakbij is.

Op zo’n moment heb je behoefte aan een tool die je direct in kunt zetten om een doorbraak te creëren.

De MatriXmethode is deze tool.

Met deze effectieve gesprekstechniek ga je in op de belevingsstrategie van de hulpvrager en neutraliseert deze. Hierdoor verdwijnt de blokkade en wordt het mentale probleem opgelost. Blijvend. Zonder dat de hulpvrager hoeft te vertellen wat er gebeurd is of wat er mogelijk gaat gebeuren in de toekomst.

“De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los”

WAUW, ik ben enorm onder de indruk. Deze methode maakt er een prachtig en tegelijkertijd eenvoudig geheel van. De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los, ik word super enthousiast en ga uitzoeken welke bijscholingscursus het beste bij me past.

Annemieke Beukenkamp, Onderwijsprofessional

Lees het digiboek en ontdek hoe elke professional in de hulpverlening de MatriXmethode kan gebruiken aanvullend op de eigen methode:

  • snel te leren
  • eenvoudig toepasbaar
  • aansluitend op eigen aanpak
  • hulpvrager hoeft de inhoud van het probleem niet te delen
  • blijvend effect
  • bewezen methode

De MatriXmethode is het Zwitserse zakmes voor professionals op hbo-niveau zoals coaches, ggz medewerkers, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, medewerkers jeugdzorg, sociaal hulpverleners en therapeuten.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen gesprekstechniek.

gratis digiboek voor hulpverlening downloaden

Al méér dan 17.348 keer gedownload

ONTVANG HET GRATIS DIGIBOEK + ELKE 10 DAGEN EEN NIEUW INZICHT