Het Zwisterse zakmes voor alle professionals in de hulpverlening

Als professional heb je van die momenten dat het hulpverleningsproces stagneert. Je bent in gesprek met een cliënt en ‘krijgt de vinger niet op de zere plek’. Je cliënt blokkeert terwijl je ziet en voelt dat een essentiële volgende stap vlakbij is.

Op zo’n moment heb je behoefte aan een tool die je direct in kunt zetten om een doorbraak te creëren.

De MatriXmethode is deze tool.

Met deze effectieve gesprekstechniek ga je in op de belevingsstrategie van de cliënt en neutraliseert deze. Hierdoor verdwijnt de blokkade en wordt het mentale probleem opgelost. Blijvend. Zonder dat de cliënt hoeft te vertellen wat er gebeurd is of wat er mogelijk gaat gebeuren in de toekomst.

“De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los”

WAUW, ik ben enorm onder de indruk. Deze methode maakt er een prachtig en tegelijkertijd eenvoudig geheel van. De kennismaking met de Matrixmethode maakt een heleboel in me los, ik word super enthousiast en ga uitzoeken welke bijscholingscursus het beste bij me past.

Annemieke Beukenkamp, Professional in het onderwijs

Lees het digiboek en ontdek hoe elke professional in de hulpverlening de MatriXmethode kan gebruiken aanvullend op de eigen methode:

  • snel te leren
  • eenvoudig toepasbaar
  • aansluitend op eigen aanpak
  • cliënt hoeft de inhoud van het probleem niet te delen
  • blijvend effect
  • bewezen methode

De MatriXmethode is het Zwitserse zakmes voor professionals op hbo-niveau zoals coaches, ggz medewerkers, logopedisten, maatschappelijk werkers, psychologen, medewerkers jeugdzorg, sociaal hulpverleners en therapeuten.

Maak kennis met deze snelle, effectieve en bewezen gesprekstechniek.