Videomateriaal en emoties de baas zijn

Bekijk waarom het ontdekken van de eigen oplossing zo krachtig is. Zodat elke emotie op de eigen manier met blijvend succes aan te pakken. Emoties de baas zijn kan iedereen, met hulp van de MatriXmethode.

  • Ervaringen en resultaten

De oplossing van een onverwerkte emotie is dichterbij dan je denkt. Ook al is de emotie al jaren niet verwerkt, het oplossen kan al na één gesprek.

Ben en blijf elke emotie de baas door het ontdekken van de eigen oplossing met de MatriXmethode. Ook als andere oplossingen al eens zijn toegepast, zonder blijvend succes.

💡 Nieuwste video’s? Volg Ingrid:


“Zelf ben ik ook elke keer nog verwonderd hoe het werkt”

Ik hielp een jongen van 11 die al veel nare dingen heeft meegemaakt in zijn leven. Hij was vaak boos en dacht regelmatig terug aan deze nare gebeurtenissen die elke keer zorgden voor veel negatieve emoties. Met behulp van de MatriXmethode heeft hij de beleving van 4 van deze nare gebeurtenissen kunnen neutraliseren binnen een uur. Hij was ontzettend verbaasd over het resultaat. Kon het bijna niet geloven. Zelf ben ik ook elke keer nog verwonderd hoe het werkt.

Foto Mireille Molenaar MatriXmethodeMireille Molenaar, Werkzaam in de Jeugdzorg en MatriXtrainer

“Een mooie, extra tool in mijn werk”

Een mooie, extra tool in mijn huidige werk. Dit maakt mijn werk nog leuker en lost bij veel mensen de emoties rondom eten op. Ik ben blij dat ik bij haar de opleiding heb gevolgd. Kort en krachtig en praktisch!

Marian van Ast Gewichtscoach/zzp/BodylifeplanMarian van Ast, Gewichtscoach/zzp/Bodylifeplan

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

Tips voor onverwerkte emoties?

Een emotie verwerken gaat bijna net zo snel als dat het ontstaat.