Elke mentale obstakel de baas zijn met de MatriXmethode

Voor iedereen die een hulpvraag heeft voor zijn of haar gedoe tussen de oren, is de MatriXmethode van Ingrid Stoop® de bewezen oplossing. Problemen die in het verleden zijn ontstaan of mogelijk in de toekomst gaan gebeuren, worden op de eigen manier opgelost door de persoon zelf.

Het doel: mentale problemen oplossen en voorkomen, zoals moeite met informatie onthouden, overwerkte emoties, een vol hoofd/stress, angsten, trauma’s, tinnitus, (S)OLK en onverklaarbare pijnklachten.

Je kunt de MatriXmethode toepassen op diverse manieren:

Gesprekstechniek

MatriXprofessionals zijn gecertificeerd om te werken met de MatriXmethode. Het is een gesprekstechniek waarmee de persoon zelf weer de regie krijgt over het eigen hoofd. En daardoor zelf mentale problemen oplost en voorkomt, zonder herbeleving of de oorzaak te vertellen. En altijd op de eigen manier.

Mentale problemen

Met deze gesprekstechniek los je mentale problemen op in vijf probleemgebieden:

  1. Vol hoofd
  2. Moeite met informatie onthouden
  3. Onverwerkte emoties
  4. Angsten en trauma’s
  5. (Pijn)klachten zonder medische oorzaak, zoals tinnitus en (S)OLK
Een bewezen oplossing bij mentale problemen

Toepasbaarheid

Als iemand een specifieke hulpvraag heeft, dan is de MatriXmethode geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Wel moet de persoon in staat zijn een beleving te verwoorden de gestelde vragen te begrijpen en te beantwoorden.

Werking

Met hulp van een MatriXprofessional ontdek je zelf de eigen oplossing voor je probleem. Daarbij worden de juiste vragen gesteld om tot deze oplossing te komen. De strategie die jij onbewust gebruikt in het dagelijks leven, de boosdoener, verander je. Als je deze belemmerende strategie vervangt door een betere, eentje die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou past, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

Veilig

Het fijne van de MatriXmethode is dat het niet om de inhoud of oorzaak van het probleem gaat, maar om de strategie die je verandert. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Met de nieuwe, veel efficiëntere strategie, voorkom je bovendien eventuele toekomstige problemen.

“Een heerlijk eenvoudige methode, snel en efficiënt”

Ik heb in augustus de opleiding tot MatriXcoach gedaan. Een methode die snel en efficiënt werkt. Helemaal op mijn lijf geschreven, heerlijk eenvoudig om te doen. Ingrid is een vakvrouw in hart en nieren: inspirerend en enthousiast. Super om van haar te mogen leren!

Anneke Dusseljee MatriXmethodeAnneke Dusseljee, Eigenaar Hypno&Co en MatriXprofessional

Kan Ingrid Stoop mij ook helpen?

Ja, dat kan! Maar omdat Ingrid zich momenteel vooral richt op het trainen en begeleiden van volwassenen in het bedrijfsleven en het verder ontwikkelen van de MatriXmethode, is haar tijd beperkt. Ingrid coacht/’MatriXt’ daarom standaard per telefoon. Dat is makkelijk voor haar én voor jou omdat je niet hoeft te reizen en er geen afleiding of belemmering is. Daardoor kan er goed worden gefocust. Het resultaat is hetzelfde als bij een live MatriXgesprek: gegarandeerd blijvend resultaat.

Wat is de investering?

Eigenlijk te laag. Want vaak is slechts één gesprek voldoende om van het probleem af te zijn. Bij andere bedrijven kost een behandelingstraject vaak al duizenden euro’s, zonder de garantie dat het probleem blijvend is opgelost. Elke MatriXprofessional werkt onafhankelijk van het MatriXmethode Instituut en bepaalt zelf het tarief.

Let op: alleen een MatriXprofessional die jaarlijks deelneemt aan nascholingen mag de MatriXmethode uitvoeren. Vraag na of deze up-to-date is en neem bij twijfel contact op met het MatriXmethode Instituut.

Effectiviteit bekijken?

Bekijk de effectiviteit van MatriXcoaching op een vol hoofd en stress.

Digiboek ontvangen?

Krijg nieuwe inzichten om in minder tijd meer leerling te laten slagen.