Meer informatie en contact

Heb je vragen over bijvoorbeeld het volgen van een training (online, in-company of op locatie), een digiboek of kan je niet begrijpen waarom deze methode zo effectief is?

Stel je vraag zo kort en duidelijk mogelijk, want we ontvangen veel vragen.

“Dit is echt een methode die de wereld in moet”

Ik wilde niet voor niks MatriXprofessional worden nog voor ik mijn papier op zak had. Het mooie is dat ik mijn oude lijntjes van mijn vorige werk kan aansnijden. Mijn begeleider van het UWV heeft hiervoor ook al gelijk doorgekregen dat ik hoe dan ook mijn eigen praktijk ga starten en ik er wel kom. En zo is het maar net. Mij houden ze niet tegen. Dit is echt een methode die de wereld in moet.

Erica Koers MatriXmethodeErica Koers, Eigenaar van Regie op Koers en MatriXprofessional

Secretariaat:
Voor het maken van afspraken, toesturen van post en administratieve vragen, is Marianne van Helden de juiste persoon.

Telefoon:
+31 (0)74 376 4877
(Op werkdagen van 09.30 – 12.30 uur)

E-mail:
info@matrixmethode.nl

Postadres:
MatriXmethode Instituut
St. Annabrinkstraat 10
7491 XK Delden


Overige gegevens:
KvK-nr: 54813697
BTW-nr: NL851450404B01

Rekeningnummer:
IBAN: NL87 INGB 0005 0138 39
BIC: INGBNL2A

Algemene voorwaarden