MatriXen met pionier Ingrid Stoop

Pionier Ingrid Stoop heeft de krachtige gesprekstechniek ‘de MatriXmethode’ al in 1991 ontwikkeld. Tot de dag van vandaag maakt ze de methode nog sneller, krachtiger en effectiever. Haar duizenden – met blijvend succes geholpen – hulpvragers garanderen dat al na één gesprek het probleem is opgelost of in ieder geval flink verkleind is.

beoordeling coaching clienten matrixmethode

“In vijf minuten was het probleem voor altijd weg”

Als kindercoach werkte ik met een jongetje. Telkens als we een aandachtsgebied hadden aangepakt diende zich weer een nieuw probleem aan. Ik dacht: ” Had ik maar de beschikking tot een methodiek waarmee ik hem zou kunnen helpen”. Vervolgens kwam ik het blad ” Spiegelbeeld” tegen waarin een artikel stond van Ingrid Stoop en de MatriX-methode. Ik heb het artikel gelezen, meteen een afspraak gemaakt. Dezelfde week zat ik in Apeldoorn.

Nadat Ingrid een stuk theorie had aangeboden vroeg ze wie zich beschikbaar stelde om de methode te ondergaan. Natuurlijk wilde ik dat wel. Mijn “story” kende ik van binnen en van buiten. Ingrid vroeg er niet naar. Ze vroeg alleen: is het een ” zien, horen, voelen of een denken”. Ik zag het plaatje. Ik voelde het gevoel, En ze lootste ze me met de Matrixmethode erdoorheen. Ik heb vanaf mijn vijftiende levensjaar met dit hele bepalende, enge, beperkende plaatje rondgelopen en in vijf minuten was het voor eens en voor altijd weg!!! Daarna ben ik meteen de opleiding gaan doen!

nicole-sendenNicole Senden, Coach bij Krachtfontein

“Ik kan weer slapen op mijn rechterzij! Geweldig!”

De Matrixmethode werkt bij leerproblemen, emotionele problemen en OOK bij psychosomatische klachten. Sinds de bevalling van mijn kind, negen jaar geleden, heb ik diverse pijnen in mijn heupen. Caesartherapeut, fysiotherapeut en osteopaat hebben de klachten behandeld, oefeningen gegeven met wisselend succes. Ik heb leren leven met deze pijn.

Maar sinds een jaar had ik een venijnig pijnplekje op mijn rechterheup dat vooral ’s nachts opspeelde. Het belemmerde mij om lekker te slapen op mijn favoriete rechterzij. Tijdens een opleiding tot Matrixcoach behandelde Ingrid Stoop het onderwerp: ‘psychosomatische klachten’. Ondanks dat ik dacht dat de pijn in mijn heup lichamelijke oorzaak had (de bevalling) vroeg ik Ingrid mij te behandelen! In een intensieve coachingssessie van nog geen kwartier was de pijn weg. De ultieme test kwam ’s nachts in bed. Ik kan weer slapen op mijn rechterzij! Geweldig!

Ivon JacobsIvon Jacobs, NLD Collectief

MatriXen met Ingrid kan op twee manieren: telefonisch (óf in beeld via WhatsApp) of op locatie.
Bekijk hieronder de mogelijkheden om een gesprek aan te vragen.

Coaching MatriXen met Ingrid Stoop aanvragen

MatriXen – tot 18 jaar

Enkelvoudige angsten
(ontstaan in het verleden of mogelijk in de toekomst)

Trauma’s

Een vol hoofd

Onverklaarbare pijnklachten (SOLK)
(zoals migraine, hoofdpijn, rugpijn, buikpijn)

Investering:
175 euro incl. BTW

Coaching MatriXen met Ingrid Stoop aanvragen volwassenen

MatriXen – vanaf 18 jaar

Angsten
(ontstaan in het verleden of mogelijk in de toekomst)

Trauma’s

Een vol hoofd

Onverklaarbare pijnklachten (SOLK)
(zoals migraine, hoofdpijn, rugpijn, buikpijn)

Investering:
250 euro incl. BTW

MatriXen in de buurt?

In een oogwenk heb je een afspraak met een MatriXprofessional in de buurt.

Online mentale problemen oplossen? 

Los het op met de online trainingen in het MatriXleerplein.