Coaching aanvragen (MatriXen)

De effectiviteit van het coachen met de MatriXmethode (MatriXen) lijkt vaak te mooi om waar te zijn. Totdat je het zelf ervaart. En dat zonder te vertellen wat er is gebeurd is of je verwacht wat er mogelijk zal gebeuren. Ook wanneer andere hulp al eens is ingezet, zonder succes.

Vraag een sessie/coaching aan met een MatriXprofessional in de buurt. Om blijvend van een (enkelvoudige) angst, trauma of een vol hoofd af te zijn.

PS: De MatriXmethode is 100% veilig, nooit heftig en de professional die je helpt hoeft niets te weten van de oorzaak.

“Verbluffend”

Op doortastende, maar vriendelijk en betrokken wijze de matrix-methode ervaren. Verbluffend dat ik me werkelijk anders voel met betrekking tot een paar heftige problemen waar ik al vele jaren voor in psychotherapie ben en eigenlijk weinig mee opschiet.

Ria Visser over het effect van de MatriXmethodeRia Visser, Verpleegkundige/Pastoraal werker

“Ben dankbaar voor deze MatriXmethode”

“Nu weet ik hoe ik mijn hoofd kan opruimen. Heerlijk! Het was hard nodig. Ik mag het nu weer doorgeven. Vorige week kwam een meisje met erge buikpijn. Na toepassing van de MatriXmethode, ging ze blij en zonder buikpijn naar huis! En zo zie ik nogal wat goede resultaten. Ben dankbaar voor deze MatriXmethode.”

Geertje van RossumGeertje van Rossum, Gelukscoach en werkgelukdeskundige

Word MatriXbasis

MatriXen in de buurt

Een (telefonische) gesprek met een MatriXprofessional bij jou in de buurt.

Zelf (online) aan de slag

Er zijn verschillend online videotrainingen beschikbaar om bijvoorbeeld rust in het hoofd te krijgen of moeite met taal, rekenen of klokkijken aan te pakken. Gewoon vanuit je luie stoel. Het MatriXleerplein staat daarom de hele dag en nacht voor je klaar.

Digiboek ontvangen?

Ontvang een digiboek: Ouders, Onderwijs, Organisatie, Hulpverlening of Zorg.

Hoe is de MatiXmethode ontstaan?

Bekijk waarom en hoe de MatriXmethode in 1991 is ontstaan.