Herhaling bekijken: basisinformatie van taal en rekenen automatiseren

Heeft je kind moeite met taal en/of rekenen? Weet jij als ouder wel dat je kind het kan, maar lukt het op school steeds maar niet?

Tijdelijk is de online workshop voor ouders beschikbaar. Zodat je je kind helpt bij het automatiseren en onthouden van de noodzakelijke basisinformatie van taal en rekenen. Zonder dat je de deur uit hoeft, gewoon online.

Omdat dit een herhaling is, is er geen optie om vragen te stellen. Heb je toch een vraag? Mail naar het MatriXmethode Instituut of ga naar het MatriXleerplein. Daar kun je meteen aan de slag met het opslaan en onthouden van taal en rekenen.

coaching kind

100% online: je hoeft niet de deur uit

De allereerste en #1 aanpak sinds 1991

Bewezen, praktische aanpak met Ingrid Stoop en professionals

Een keer opslaan = voor altijd onthouden

“Wat kan de MatriXmethode een krachtige bijdrage leveren”

Wauuww! Wat een bijzondere methode. Een eer om deze van Ingrid zelf te hebben mogen leren. De jeugd heeft de toekomst en wat kan de MatriXmethode daar een krachtige bijdrage aan leveren. Ik hoop veel kinderen én hun omgeving te mogen gaan helpen middels de MatriXmethode. Eigen probleem, eigen oplossing. Iedereen heeft immers een eigen, unieke beleving van alles wat er om hen heen gebeurd. Geen labels, stickertjes, hokjes! Geen protocollen. Regie, ieder voor zich! Iedereen is uniek.

Judith Stienen - van Asten

Online workshop voor ouders:

Basisinformatie van Taal en Rekenen

Digiboek ontvangen?

Ontdek de krachtige en veelzijdige aanpak bij mentale problemen.

Cirkel MatriXmethode voor mentale probemen

Trainingen bekijken

Pas de MatriXmethode als professional toe na enkele dagen/weken.

Deelnemers training MatriXmethode