Onderzoeksresultaten 2017-12-08T23:28:26+00:00

Anonieme resultaten na onderzoek over de effectiviteit van de MatriXmethode

Meer dan 250 mensen hebben (anoniem) deelgenomen aan dit onderzoek, waar is gecoacht op één specifiek probleem. In vrijwel alle gevallen is de persoon éénmalig gecoacht, zonder dat de daadwerkelijke oorzaak van het probleem is besproken.


onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

Conclusie

  • Meer dan 54 procent is na slechts één coaching met de MatriXmethode binnen 10-20 minuten van het probleem af. De meeste mensen zijn gecoacht op een vol hoofd (35%), daarna zijn stress (17%), leerproblemen (14%) concentratieproblemen (13%) de meest aangepakte problemen.
  • Een groot aantal gecoachte personen had al ‘heel veel’ behandelingen bij een psycholoog en met EMDR gehad, waarbij dus het probleem nog niet was opgelost.
  • De meeste mensen hadden langer dan 10 jaar last van het probleem (35%), vervolgens had 12% minder dan 2 jaar het probleem.
  • Duidelijk is dat de meeste mensen vinden dat de coaching met de MatriXmethode effectief en doeltreffend is geweest. Vrijwel iedereen vond de coaching prettig, duidelijk en bijzonder.
  • Het aantal sterren dat meer dan 250 mensen gaven aan de coaching met de MatriXmethode is 4.22 sterren (waarbij 5 sterren het beste is).
  • De meeste mensen (51%) zijn door Ingrid Stoop zelf gecoacht. Bijna 19% is door een Gecertificeerd MatriXcoach gecoacht, opgeleid door Ingrid Stoop.