Onderzoeksresultaten 2018-02-21T17:57:44+00:00

Anonieme resultaten na onderzoek over de effectiviteit van de MatriXmethode

Meer dan 250 mensen hebben anoniem deelgenomen en zijn gecoacht op één specifiek probleem.
Slechts één keer zijn deze personen gecoacht, zonder dat de oorzaak van het probleem verteld werd.

Bekijk hieronder de resultaten en bevindingen van de effectiviteit van de MatriXmethode.

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

Conclusie

  • Meer dan 54 procent is na slechts één coaching met de MatriXmethode binnen 10-20 minuten van het probleem af. De meeste mensen zijn gecoacht op een vol hoofd (35%), daarna zijn stress (17%), leerproblemen (14%) concentratieproblemen (13%) de meest aangepakte problemen.
  • Een groot aantal gecoachte personen had al ‘heel veel’ behandelingen bij een psycholoog en met EMDR gehad, waarbij dus het probleem nog niet was opgelost.
  • De meeste mensen hadden langer dan 10 jaar last van het probleem (35%), vervolgens had 12% minder dan 2 jaar het probleem.
  • Duidelijk is dat de meeste mensen vinden dat de coaching met de MatriXmethode effectief en doeltreffend is geweest. Vrijwel iedereen vond de coaching prettig, duidelijk en bijzonder.
  • Het aantal sterren dat meer dan 250 mensen gaven aan de coaching met de MatriXmethode is 4.22 sterren (waarbij 5 sterren het beste is).
  • De meeste mensen (51%) zijn door Ingrid Stoop zelf gecoacht. Bijna 19% is door een gecertificeerde MatriXcoach gecoacht, opgeleid door Ingrid Stoop.

Geïnteresseerd en overtuigd?

Je kunt zien dat de MatriXmethode zeer positieve resultaten oplevert. Het is duidelijk dat het een zeer krachtige tool is die zowel op korte als lang termijn zorgt voor een positief effect.

Wil je weten hoe je dit ook succesvol kunt inzetten in je werk met mensen? Bekijk dan de trainingen.

Bekijk de (online) trainingen