Onderzoeksresultaten 2018-06-10T19:28:37+00:00

Resultaten na slechts één coaching: Anoniem onderzoek over de effectiviteit van de MatriXmethode

Meer dan 250 mensen hebben anoniem deelgenomen en zijn gecoacht op één specifiek probleem.
Slechts één keer zijn deze personen gecoacht, zonder dat de oorzaak van het probleem verteld werd.

Bekijk hieronder de resultaten en bevindingen van de effectiviteit van de MatriXmethode.

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 6

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

onderzoek

Conclusie

  • Meer dan 54 procent is na slechts één coaching met de MatriXmethode binnen 10-20 minuten van het probleem af. De meeste mensen zijn gecoacht op een vol hoofd (35%), daarna zijn stress (17%), leerproblemen (14%) concentratieproblemen (13%) de meest aangepakte problemen.
  • Een groot aantal gecoachte personen had al ‘heel veel’ behandelingen bij een psycholoog en met EMDR gehad, waarbij dus het probleem nog niet was opgelost.
  • Dit onderzoek is door 67% van de cliënten ingevuld minimaal 2 jaar na die éne coaching. De werking is dus blijvend.
  • De meeste mensen hadden langer dan 10 jaar last van het probleem (35%), vervolgens had 12% minder dan 2 jaar het probleem.
  • Duidelijk is dat de meeste mensen vinden dat de coaching met de MatriXmethode effectief en doeltreffend is geweest. Vrijwel iedereen vond de coaching prettig, duidelijk en bijzonder.
  • Het aantal sterren dat meer dan 250 mensen gaven aan de coaching met de MatriXmethode is 4.22 sterren (waarbij 5 sterren het beste is).
  • De meeste mensen (51%) zijn door Ingrid Stoop zelf gecoacht. Bijna 19% is door een gecertificeerde MatriXcoach gecoacht, opgeleid door Ingrid Stoop.

Geïnteresseerd en overtuigd?

Je ziet dat de MatriXmethode al in een korte tijd (20 minuten) mentale problemen oplost en voorkomt. Zonder iets te weten over de inhoud van het probleem, is het effect al na één coaching zeer positief en blijvend. Wil je deze tool ook leren in 1 of 5-dagen? Dat kan!

Nu de (online) trainingen bekijken?

Digiboek nog niet gedownload?

Selecteer 1 van de 5 gratis digiboeken en krijg inzicht over hoe ieder individu mentale problemen zelf kan oplossen en voorkomen. De MatriXmethode is een tool die de 4 belangrijkste zintuigen aanpakt: zien, horen, voelen en denken. Daardoor is deze methode zo krachtig!

Welk digiboek past bij jou?