Anonieme resultaten na onderzoek over de effectiviteit van de MatriXmethode

In november 2017 is er een groot marktonderzoek geweest over de effectiviteit van de MatriXmethode. Slechts één keer zijn deze personen gecoacht, zonder dat de oorzaak van het probleem verteld werd.

Hieronder vind je de resultaten van de 120 personen die uitsluitend zijn gecoacht op een trauma, angst of PTSS.

onderzoek

onderzoek

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 4

onderzoek

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 6

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 7

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 8

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 9

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 10

onderzoek

Effectiviteit MatriXmethode 12

Conclusie

  • De coaching met Ingrid Stoop heeft bij 68% van de personen slechts 0 tot 20 minuten geduurd.
  • Meer dan 61% is na slechts één coaching met de MatriXmethode van het probleem af. Bij 33% is er in een korte tijd zeker iets veranderd en slechts 6% zegt dat de coaching niet heeft geholpen.
  • De meeste mensen zijn gecoacht op een angst die in de toekomst mogelijk gaat gebeuren (38%). Daarna zijn trauma’s (30%), een angst voor iets dat in het verleden is gebeurd (28%) en PTSS (4%) de meest voorkomende problemen.
  • De meeste mensen hadden al (veel) gesprekken gevoerd met een psycholoog over het probleem. Ook wordt EMDR genoemd als ingezet hulpmiddel. Het blijkt dat deze coachingsgesprekken niet of onvoldoende hebben geholpen en uiteindelijk de MatriXmethode is ingezet.
  • In totaal is 60% minimaal 2 jaar geleden tot langer dan 5 jaar geleden gecoacht met de MatriXmethode en 46% had al langer dan 10 jaar last van het probleem.
  • Duidelijk is dat de meeste mensen vinden dat de coaching met de MatriXmethode effectief, fijn, snel en doeltreffend is geweest.
  • Het aantal sterren dat deze 120 mensen gaven aan de coaching met de MatriXmethode is 4.33 sterren (waarbij 5 sterren het beste is).

Videomateriaal bekijken

Bekijk waarom het oplossen van een angst op de eigen manier zo effectief is.

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

Bekijk waarom je de Rolls Royce krijgt van de bron Ingrid Stoop.