Videomateriaal, zonder angst- of trauma protocol

Bekijk enkele video’s over snel en krachtig de eigen oplossing is. Angsten en trauma’s worden door de persoon zelf opgelost. En het positieve effect is blijvend. Zodat ieder angst- of trauma protocol verleden tijd is.

  • Ervaringen en resultaten

Angsten en trauma’s oplossen op de eigen manier in een korte tijd. Het lijkt onmogelijk, maar onderzoek laat zien dat het werkt. Met verbluffende resultaten.

Zelfs als een trauma protocol of andere hulp al eens is toegepast. Bekijk de video’s over de ervaringen tijdens en na het MatriXgesprek.


💡 Nieuwste video’s? Volg Ingrid:


“De volgende dag is hij weer op de vrachtwagen gestapt”

Vorig jaar augustus hielp ik een vrachtwagenchauffeur. Tijdens zijn werk heeft deze jongeman een ongeluk veroorzaakt doordat een fietser in zijn dode hoek fietste. Dit heeft zo’n impact gehad dat hij niet meer sliep, nare beelden zag en in een negatieve spiraal van depressie dreigde te vervallen. Na een sessie van een uur heeft hij de nare ervaring geneutraliseerd en de volgende dag is hij weer op de vrachtwagen gestapt.

Foto Lisette GastelLisette Gastel, Eigenaar Age Aliter en MatriXtrainer

“Ik gun het iedereen”

De MatriXmethode heeft mijn leven veranderd. Niet alleen door de coaching die ik ontvangen heb en de gevolgen die dat gehad heeft. Ook omdat ik het iedereen gun. Ik zie zoveel mogelijkheden voor inzet van de MatriXmethode, binnen én buiten mijn werk. Het geeft me verdieping en ik merk dat ik er een passie voor heb. Ik draag het graag uit, zodat het meer bekendheid krijgt.

Jenneke van LangeveldJenneke van Langeveld, Opleidingsfunctionaris Verpleegkundige en MatriXprofessional

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

Inzichten krijgen?

Krijg nieuwe inzichten om elke angst of trauma de baas te zijn.