Videomateriaal, zonder angst- of trauma protocol

Bekijk enkele video’s over snel en krachtig de eigen oplossing is. Angsten en trauma’s worden door de persoon zelf opgelost. En het positieve effect is blijvend. Zodat ieder angst- of trauma protocol verleden tijd is.

  • Ervaringen en resultaten

Angsten en trauma’s oplossen op de eigen manier in een korte tijd. Het lijkt onmogelijk, maar onderzoek laat zien dat het werkt. Met verbluffende resultaten.

Zelfs als een trauma protocol of andere hulp al eens is toegepast. Bekijk de video’s over de ervaringen tijdens en na het MatriXgesprek.


💡 Nieuwste video’s? Volg Ingrid:


“Vreemd dat er nog getwijfeld wordt”

Vreemd dat er nog steeds getwijfeld wordt aan het (langdurige) effect van de Matrixmethode.

Ellen-van-DrielEllen van Driel, 27 jaar

“Ik gun het iedereen”

De MatriXmethode heeft mijn leven veranderd. Niet alleen door de coaching die ik ontvangen heb en de gevolgen die dat gehad heeft. Ook omdat ik het iedereen gun. Ik zie zoveel mogelijkheden voor inzet van de MatriXmethode, binnen én buiten mijn werk. Het geeft me verdieping en ik merk dat ik er een passie voor heb. Ik draag het graag uit, zodat het meer bekendheid krijgt.

Jenneke van LangeveldJenneke van Langeveld, Opleidingsfunctionaris Verpleegkundige, 42 jaar

“Het werkt echt”

Aanrader. Het lijkt te makkelijk en te mooi om waar te zijn, maar het werkt. Veelzijdig, snel en veilig. Niks gelogen.

Judith Stienen, Woonbegeleider asielzoekerscentrum, 31 jaar

Hoe is de MatriXmethode ontstaan?

In 1991 ontstaan en tot vandaag krachtiger, sneller en effectiever.

Inzichten krijgen?

Krijg nieuwe inzichten om elke angst of trauma de baas te zijn.