Al jaren had hij last van tinnitus (oorsuizen) en ervan genezen was een grote wens. Het liefst op zijn eigen manier, zonder afhankelijk te zijn van een gehoorapparaat. Hij geloofde niet dat dat zo snel kan. Misschien jij ook wel niet. Omdat je al veel hebt geprobeerd, de oplossing niet zo makkelijk kan zijn of al jaren ermee rondloopt en het daardoor een ‘way of life’ is geworden.

Tinnitus oplossen/genezen zonder medicijn

Toch is het aanpakken van tinnitus op de eigen manier mogelijk. En zonder medicijn, gehoorapparaat of andere ‘tijdelijke oplossingen’ waar de persoon zelf geen invloed op heeft.

Hoe kan dat?

Ook tinnitus is een eigen beleving. Vaak is het een gevolg van een vol hoofd of stress. En als iemand een probleem heeft, wie heeft dan ook de oplossing? Precies, de persoon zelf.

Maar de route om daar te komen weet men vaak niet.

“Het genezen van tinnitus (oorsuizen) zit niet in een pilletje of gehoorapparaat. Maar wel tussen de oren.”

Eigen probleem, eigen oplossing

Misschien heb je zelf last van oorsuizen en denk je: “Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou dit wel helpen?”. In je hoofd zit geen apparaat of iets dit veroorzaakt. En natuurlijk heb je zoiets er nooit zelf ingestopt, waardoor je oor er last van heeft. Maar toch hoor je het.

Zoals ik al eerder omschreef, is dit vaak een gevolg van stress of een vol hoofd. Door de drukte in je hoofd, ontstaat er spanning en wordt je hoofd drukker en drukker. Dit ontstaat niet in een dag, maar daar is een langere tijd aan vooraf gegaan.

Na het toepassen van de MatriXmethode

Als je er echt van af wilt, dan is het toepassen van de MatriXmethode onmisbaar om weer baas te worden over je eigen hoofd. En dus ook over je eigen oren.

En gelukkig kan iedereen dit (als het geen medisch probleem is, maar een mentaal probleem). In de video vertelt hij zelf over zijn probleem (tinnitus) en hoe hij dit heeft aangepakt. En ook hoe hij dit een dag erna heeft ervaren.

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen. Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan. Nu ben ik een soort ‘mentale dokter’.

Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te MatriXen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend! Bij het oplossen en genezen van alle soorten problemen tussen de oren, zoals tinnitus en (S)OLK.”

Ingrid Stoop, MatriXmethode Instituut

Wil je ook dit ‘tovermiddel’ toepassen?

Krijg al binnen 5 dagen verbluffende resultaten en los gedoe tussen de oren op.