tinnitus genezen

Al jaren had hij (Ben, zie onderstaande video) last van tinnitus (oorsuizen) en hij wilde daar graag een oplossing voor. Het liefst zonder afhankelijk te zijn van een gehoorapparaat. Want dagelijks moet hij deze dragen, anders hoorde hij zijn partner en anderen niet goed.

Al jaren had hij een gehoorapparaat en zonder dit hoorde hij slecht. Totdat hij in aanraking kwam met de MatriXmethode en hij binnen één gesprek was genezen van zijn tinnitus. Maar kan dat wel?

Veel behandelingen, geen oplossing

Want hij had al van alles geprobeerd, inclusief de adviezen van anderen. Zij waren immers de experten moesten het weten, toch? Zo gaat dat vaak als iemand last heeft van mentale problemen, zoals tinnitus, rugklachten, hoofdpijn, SOLK of andere psychische problemen.

Iedere andere, snellere oplossing lijkt daarom vaak te simpel. Hij moest er maar mee leven, het is een ‘way of life’ geworden. Gelukkig is de oplossing dichtbij, zonder andermans advies of het verplicht gebruik van apparaten.

Tinnitus oplossen/genezen zonder medicijn

Tijdens de training over de MatriXmethode, die zijn vrouw heeft gevolgd, is hij geholpen met zijn tinnitus. Ze heeft de dag na het MatriXgesprek gepeild of het probleem echt wat opgelost.

“De ‘zoem’ is weg”, aldus de vrouw van Ben.

Bekijk de video en hoor wat ze heeft ontdekt, zonder dat hij zijn gehoorapparaat heeft gebruikt:

Het aanpakken van tinnitus

Het aanpakken van tinnitus kan iedereen op de eigen manier. En zonder medicijn, gehoorapparaat of andere ‘tijdelijke oplossingen’ waar de persoon zelf geen invloed op heeft.

Hoe kan dat?

Ook tinnitus is een eigen beleving. Vaak is het een gevolg van een vol hoofd of stress. En als iemand een probleem heeft, wie heeft dan ook de oplossing? Precies, de persoon zelf.

Maar de route daarnaartoe weet iemand vaak niet. Met de MatriXmethode ontdekt de persoon deze eigen oplossing.

“Het genezen van tinnitus (oorsuizen) zit niet in een pilletje of gehoorapparaat. Maar wel tussen de oren.”

Eigen probleem, eigen oplossing

Misschien heb je zelf last van oorsuizen en denk je: “Ik heb al van alles geprobeerd, waarom zou dit wel helpen?”. In je hoofd zit geen apparaat dat zorgt voor het piepende geluid. Je hebt toch niet iets ingestopt wat het probleem veroorzaak? Toch hoor je het en beleef je het op de eigen manier.

Zoals ik al eerder omschreef, is dit vaak een gevolg van stress of een vol hoofd. Door de drukte in het hoofd ontstaat er spanning en wordt je hoofd drukker en drukker. Dit ontstaat niet in een dag, maar daar is een langere tijd aan vooraf gegaan.

Na het toepassen van de MatriXmethode

Als je er echt van af wilt, dan is het toepassen van de MatriXmethode onmisbaar. Daardoor word je (weer) de baas over het eigen hoofd. En dus ook over je eigen oren, waardoor je tinnitus wordt aangepakt.

En gelukkig kan iedereen dit (als het geen medisch probleem is).

Na de behandeling van zijn tinnitus

In de video vertelt hij zelf over zijn probleem (tinnitus) en hoe hij dit heeft aangepakt. En wat hij heeft heeft ontdekt nu hij zijn probleem heeft opgelost op zijn eigen manier.

Tinnitus/oorsuizen en andere mentale problemen oplossen

In de video zie je het effect van het MatriXgesprek bij oorsuizen. Vaak is tinnitus een mentaal probleem, dat wil zeggen: het zit tussen de oren.

“Alleen maar praten over tinnitus of mentale problemen lost niets op. Het ontdekken van de eigen oplossing wel.”

Mentale of psychische problemen hebben altijd te maken met iets dat zich in het hoofd van iemand afspeelt. En waar iemand zelf last van heeft, vaak jaren. Ook anderen hebben er vervolgens last van, dus daarom is het voor iedereen fijn als het probleem wordt opgelost. Alleen maar praten over tinnitus of mentale problemen lost niets op. Het ontdekken van de eigen oplossing wel.

Simpel… en effectief

De MatriXmethode helpt bij alles wat te maken heeft met de eigen beleving. En gelukkig heeft de persoon zelf altijd de eigen oplossing, zonder dat verteld hoeft te worden wat er precies is gebeurt, zonder herbeleving, zonder protocol en zonder dossier.

Het is logisch dat men denkt: “Ik heb al zoveel behandeling gehad, waarom zou dit wel werken?”. Want het klopt dat veel praten wel iets doet, maar het échte probleem wordt vaak niet aangepakt.

Dat is anders als de MatriXmethode wordt toegepast, omdat het doorgaat waar andere therapieën stoppen. Door het stellen van de juiste vragen wordt de beleving geneutraliseerd. Het is en blijft een feit dat is gebeurt, alleen de lading is eraf.

Het resultaat: probleem opgelost, voor altijd.

Wil je ook dit ‘tovermiddel’ toepassen?

Krijg verbluffende resultaten bij al het gedoe tussen de oren.

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen. Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan. Nu ben ik een soort ‘mentale dokter’.

Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te MatriXen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend! Bij het oplossen en genezen van alle soorten problemen tussen de oren, zoals tinnitus en (S)OLK.”

Ingrid Stoop, MatriXmethode Instituut