Veel gedoe tussen de oren begint al op vroege leeftijd. Al vanaf de kleutertijd wordt de basis gecreëerd die invloed heeft op de toekomst. De symptomen van psychische problemen worden zichtbaar in de daaropvolgende jaren. Het is daarom zo belangrijk dat mentale problemen preventief worden aangepakt in plaats van dat deze achteraf moeten worden opgelost.

Begin bij de basis

Het onderwijs heeft een grote invloed op de ontwikkeling van een kind. Maar ook ouders spelen daar een grote rol bij. Door mentale problemen preventief aan te pakken en indicaties op tijd te signaleren, ben je veel problemen op latere leeftijd voor.

De MatriXmethode lost daarom niet alleen problemen op als het al te laat is, maar ook preventief toegepast om problemen juist voor te zijn. Want voorkomen is beter dan genezen, toch? Begin daarom altijd bij de basis en dat is zo vroeg mogelijk.

In de video ontdek je waarom het zo belangrijk is om zo vroeg mogelijk te beginnen met het krijgen van zelfregie.

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen.

Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan. Ik heb orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Later werd ik gegrepen door NLP. Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te coachen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend!”

Foto Ingrid om regie te krijgen over het hoofdIngrid Stoop, Innovator en pionier MatriXmethode