Hoe los je de meest voorkomende psychische stoornissen op?

Deel 4, met Echt Esther en Ingrid Stoop bij Radio Aalsmeer 

Een oplossing voor veel mentale problemen

Elk mentaal probleem is een eigen beleving die een persoon heeft. En diegene die het probleem heeft, heeft ook de oplossing. Daarom is de gesprekstechniek geschikt voor de meest voorkomende psychische stoornissen. Zonder dat de probleemverhalen verteld worden.

Gelukkig niet alleen

Er zijn veel professionals die ook zien dat er een snellere oplossing bestaat voor gedoe tussen de oren. De MatriXpractitioners en MatriXtrainers die door Ingrid zijn opgeleid hebben hetzelfde doel. Want zonder andere professionals blijven duizenden mensen met problemen zitten.

Wacht niet te lang

Als iedereen de regie krijgt over het eigen hoofd, worden veel problemen voorkomen en opgelost. Blijf daarom niet dweilen met de kraan open, bedenk niet een oplossing voor iemand anders. Zet vandaag nog de stap zodat al het gedoe de wereld uit gaat door het eigen hoofd zelf te regisseren.

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen.

Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan. Ik heb orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Later werd ik gegrepen door NLP. Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te coachen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend!”

Foto Ingrid Stoop die ook angst voor lange woorden oplostIngrid Stoop, Innovator en pionier MatriXmethode