Het lijkt te mooi om waar te zijn!

Medewerkers de regie over het eigen hoofd te geven. Ze te leren HOE dat werkt waardoor ze eigen sores kunnen vervangen door scores.

Niet in een traject van een jaar of meerdere jaren maar gewoon tijdens het praatje bij het koffieapparaat of de wandeling buiten tijdens lunchtijd.

Hoe werkt dat?

Iedereen heeft een eigen hoofd, dat is een feit. Het is ook een gegeven dat ieder moment van de dag wel of niet onthouden wordt. Iedereen op de eigen manier.

En zo zijn er leuke en minder leuke momenten die zich vertalen in fragmenten. Je hebt er plezier van, het is neutraal of je hebt er last van. In het eigen hoofd spelen zich deze processen af die gezien, gehoord, gevoeld en bedacht worden. Ja, door de persoon zelf.

Daar kan geen protocol tegenop, daarom werken die ook niet voor ieder mensen, met dat eigen hoofd dus.

Nu heb ik zelf maar twee handen en inderdaad ook maar één hoofd. En met dat brein in mijn hoofd dus ben ik erachter gekomen dat iedereen, jong en oud, alle culturen, zelf de eigen mentale problemen op kunnen lossen waar ze ontstaan zijn, in dat eigen brein.

Dat is de reden dat ik de HBO professional train. Ik help je je werk leuker en efficiënter te maken. Als jij dat wil.

Dat is ook de reden dat we onze trainingen hebben laten accrediteren zodat je behalve de handige tool die je dagelijks in je werk zult gaan gebruiken, naast alles wat je al succesvol inzet, ook PE punten krijgt. Mooi meegenomen toch?

Een waarschuwing: het is een korte en intensieve praktische training van een paar dagen. Dus als je van dikke boeken houdt en wetenschappelijke onderbouwingen is dit een onhandige keuze. Voor iedereen die gewoon een speelse, luchtige maar krachtige tool handig vindt waarbij de inhoud van het probleem niet wordt besproken is het een eerste stap naar efficiënter werken en waar je ook nog eens energie van krijgt.

Voor wie? Bedrijfsartsen, psychologen, Agogen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, hulpverleners en iedereen die met mensen werkt. Honderden collega’s gingen je voor en dat lees je bij de aanbevelingen op mijn profiel. En zie je op de ruim 180 video’s op YouTube. Dus als je tijd hebt…..

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen. Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan. Ik heb orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Later werd ik gegrepen door NLP.

Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te coachen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend!”

Ingrid Stoop, Pionier MatriXmethode