Een vol hoofd heeft vrijwel iedereen wel eens last van. Jouw kind vast en zeker ook. Hoe ontstaan ze eigenlijk? Vooral doordat de persoon zelf geen structuur en overzicht heeft aangebracht in het hoofd.

Want informatie die in het langetermijngeheugen staat opgeslagen, is denkbeeldig. Niemand kan deze informatie zien, maar de persoon zelf kan het wel denkbeeldig een plek geven.

Een vol hoofd opruimen met de MatriXmethode

Zo ook Bas, een jong kind met een label, namelijk ADHD. Hij vertelt zelf wat de gevolgen waren van een vol hoofd en hoe hij dat heeft opgelost met de MatriXmethode. En dit ook ieder ander kind gunt.

Vol hoofd opruimen?

Ga voor een bewezen aanpak en heb weer rust, focus en ruimte in je hoofd.

vol hoofd kind online

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen. Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan.

Ik heb orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Later werd ik gegrepen door NLP. Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te coachen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend.

De MatriXmethode is een bewezen aanpak bij het opruimen van een vol hoofd, angsten, trauma’s, leerproblemen, emoties… Noem maar op. Alles wat er in het hoofd afspeelt van de persoon zelf, kind of volwassen.”

Ingrid Stoop, Ontwikkelaar MatriXleerplein en de MatriXmethode