Resultaten ongeloofwaardig? Bel ons: 074 376 4877 - werkdagen 09.30 – 12.30 uur|info@matrixmethode.nl

Enge tijgers en leerproblemen…

Wat is de overeenkomst tussen enge tijgers en leerproblemen?

Beiden zijn eigen ‘belevingen’. En deze belevingen zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld ergens last van hebt of iets niet goed hebt onthouden. Zo is bij iedereen de eigen beleving anders.

En als iemand ergens last van heeft, dan is de enige die dat kan veranderen… de persoon zelf! Want het is en blijft een eigen beleving, die niet zichtbaar is voor de buitenwereld, maar de persoon zelf wel ‘ervaart’ in het eigen hoofd.

Door middel van het stellen van de juiste vragen kunnen deze belevingen wel worden veranderd. Dus niet door het vertellen wat iemand wel en niet moet doen, maar welke oplossing de persoon zelf heeft bedacht.

Tijdens een korte coaching veranderde dit meisje zelf de eigen beleving. Obstakels in haar hoofd werden door haar zelf ‘geneutraliseerd’ en vervangen door iets leuks en iets wat handig voor haar is. Daardoor leert en slaapt ze nu beter.

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen.

Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan. Ik heb orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Later werd ik gegrepen door NLP. Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te coachen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend!”

Ingrid Stoop, Pionier MatriXmethode Instituut
2018-04-11T22:18:57+00:00

Leave A Comment