Je hebt al een duidelijker beeld wie ik ben en wat (in grote lijnen) de MatriXmethode inhoudt. De enige drijfveer achter deze methode is dat ik iedereen de eigen regie over het eigen probleem gun.

Je zal wel denken “Dat is leuk, maar wat heb ik nou aan jouw drijfveer?”. Je mag best weten dat ik ervan overtuigd ben dat deze methode de snelste manier is om van mentale problemen – angsten, leerproblemen, volle hoofden, psychosomatische klachten, emotionele problemen – af te komen.

“Het is eigenlijk te mooi om waar te zijn”, zei een cursist een tijdje geleden tegen me…

Zonder afhankelijkheid, zonder ‘je moet dit doen, je moet dat doen’ en zonder lange trajecten. Een eigen, duurzame oplossing zit namelijk altijd in het hoofd van de persoon zelf.

Vaak begint iemand dan te grinniken als ze dat horen. Omdat het eigenlijk ‘te mooi is om waar te zijn’ en andere methodes achteraf alleen maar tijd en geld hebben gekost. Een logische gedachte, totdat ze het zelf ervaren en zeggen: “Waarom ben ik hier zelf nooit op gekomen?”

Daarom ben ik blij dat jij interesse hebt in deze methode en je zelf kunt ontdekken wat de kracht ervan is.

Want het gaat niet om mij, het gaat om iedereen die een hulpvraag heeft en een oplossing wil voor een mentaal probleem. Eigenlijk zou de hele wereld dit moeten weten, want er zijn zoveel mensen met ‘gedoe’.

Hoe dan ook, ik vind het belangrijk dat je weet dat dit niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Daar zijn onder andere veel opleidingen, jaren aan tijd en duizenden coachings aan vooraf gegaan. En elke ervaring zorgt ervoor dat de methode nog sneller, krachtiger en ‘simpeler’ wordt.

In de video leg ik uit waarom jij iets unieks binnen handbereik hebt. Bekijk eventueel ook de tijdlijn: de reden van de duizenden succesverhalen.

“Ik wil altijd weten hoe iets is ontstaan en waarom het werkt. Misschien dat ik daarom dokter wilde worden. Dat is er niet van gekomen, ik kwam terecht in het bankwezen. Toen mijn moeder op jonge leeftijd ziek werd, ben ik alsnog de medische kant opgegaan. Ik heb orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Later werd ik gegrepen door NLP.

Ik ben gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te coachen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend!”

Ingrid Stoop, MatriXmethode Instituut