Resultaten ongeloofwaardig? Bel ons: 074 376 4877 - werkdagen 09.30 – 12.30 uur|info@matrixmethode.nl

Een lange weg naar verbluffende resultaten

Vele opleidingen, trainingen en duizenden cliënten voor de baanbrekende oplossing

Je hebt al een duidelijker beeld wie ik ben en wat (in grote lijnen) de MatriXmethode inhoudt. De enige drijfveer achter deze methode is dat ik iedereen de eigen regie over het eigen probleem gun.

Je zal wel denken “Dat is leuk, maar wat heb ik nou aan jouw drijfveer?”. Je mag best weten dat ik ervan overtuigd ben dat deze methode de snelste manier is om van mentale problemen – angsten, leerproblemen, volle hoofden, psychosomatische klachten, emotionele problemen – af te komen.

“Het is eigenlijk te mooi om waar te zijn”, zei een cursist een tijdje geleden tegen me…

Zonder afhankelijkheid, zonder ‘je moet dit doen, je moet dat doen’ en zonder lange trajecten. Een eigen, duurzame oplossing zit namelijk altijd in het hoofd van de persoon zelf.

Vaak begint iemand dan te grinniken als ze dat horen. Omdat het eigenlijk ‘te mooi is om waar te zijn’ en andere methodes achteraf alleen maar tijd en geld hebben gekost. Een logische gedachte, totdat ze het zelf ervaren en zeggen: “Waarom ben ik hier zelf nooit op gekomen?”

Daarom ben ik blij dat jij interesse hebt in deze methode en je zelf kunt ontdekken wat de kracht ervan is.

Want het gaat niet om mij, het gaat om iedereen die een hulpvraag heeft en een oplossing wil voor een mentaal probleem. Eigenlijk zou de hele wereld dit moeten weten, want er zijn zoveel mensen met ‘gedoe’!

Hoe dan ook, ik vind het belangrijk dat je weet dat dit niet zomaar uit de lucht is komen vallen. Daar zijn onder andere veel opleidingen, jaren aan tijd en duizenden coachings aan vooraf gegaan. En elke ervaring zorgt ervoor dat de methode nog sneller, krachtiger en ‘simpeler’ wordt.

In de video leg ik uit waarom jij iets unieks binnen handbereik hebt.

“Kinderen, leerlingen… Ze zijn de toekomst. Daarom is een goede basis zo belangrijk. Want iedere leerling – groot, klein, dik, dun – heeft unieke kwaliteiten en manieren. Alleen net dat zetje in de rug is nodig om ervoor te zorgen dat de eigen oplossing wordt bedacht. Daarom schreeuw ik dit al vanaf 1991 van alle daken, ook in het buitenland.

Door de gevolgde opleidingen en de bulk levenservaring ben ik gefascineerd geraakt door de processen die zich in het hoofd afspelen. Door veel mensen te coachen en vragen te stellen, heb ik de kracht van de mind leren kennen. Die is ongekend!”

Ingrid Stoop, MatriXmethode Instituut
2018-04-11T22:26:58+00:00

Leave A Comment