Resultaten te mooi om waar te zijn? Ondanks de drukte toch bereikbaar: +31 (0)74 376 4877 | 09.30 – 12.30 uur|info@matrixmethode.nl
Vind coach2018-08-15T15:30:07+00:00

Gecertificeerde MatriXcoaches

De honderden gecertificeerde MatriXcoaches in onder andere heel Nederland, België, Engeland, de Antillen en Amerika helpen je graag. Als je een hulpvraag hebt, dan kun je contact opnemen met MatriXcoaches die bijvoorbeeld een eigen praktijk hebben of als coach werkzaam zijn.

Al onze gecertificeerde MatriXcoaches zijn hbo-professionals. Zij houden hun kennis up-to-date door het volgen van de verplichte nascholing en de jaarlijkse Mini-Masterproof. Zo blijven zij gecertificeerd. Vraag gerust naar hun certificaat.

Gecertificeerde MatriXcoaches zijn herkenbaar aan dit logo op hun website of op een schildje bevestigd aan hun praktijkgevel.

Clienten gecertificeerd MatriXcoach

Wat kost een behandeling door een MatriXcoach?
Dat verschilt per MatriXcoach. Elke gecertificeerde MatriXcoach werkt onafhankelijk van het MatriXmethode Instituut en bepaalt zelf het tarief.

Hoe vind ik een gecertificeerd MatriXcoach?
Klik op de button hieronder en je vindt direct een MatriXcoach bij jou in de buurt. Klik vervolgens op een balletje voor meer informatie over de desbetreffende coach.

Vind een gecertificeerde MatriXcoaches in jouw regio

 Wil je zekerheid? 

Ken je een coach en wil je weten of het een gecertificeerde MatriXcoach is?
Stuur een mail naar info@matrixmethode.nl en wij controleren het in het MatriXregister.