Trainingen2018-07-22T13:29:00+00:00

MatriXacademie: trainingen en online trainingen

Je bent hbo-professional, wil graag anderen helpen met mentale problemen en zoekt een krachtige tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool. Of je werkt al met de MatriXmethode en wil je kennis en competenties verder ontwikkelen. Welkom bij de MatriXacademie, het kenniscentrum met trainingen en online trainingen! 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van trainingen en online trainingen, masterclasses en nascholing om blijvend kwaliteit te kunnen leveren.

Krijg alle tools om mentale problemen op te lossen en te voorkomen

Alles wat wij aanbieden is geschikt voor professionals met een hbo-denkniveau die graag anderen willen helpen met het oplossen en voorkomen van mentale problemen. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Momenteel biedt het MatriXmethode Instituut de volgende trainingen aan:

Na deze 5 dagen mag jij je zelf officieel gecertificeerde MatriXcoach noemen! Door alle tools en kennis die je krijgt, kun je locatie-onhankelijk anderen helpen. Zonder dat je de inhoud van het probleem hoeft te weten, is je cliënt vaak na één coaching van het probleem af. The sky is the limit!

Bekijk de 5-daagse training
training volgen om patienten te helpen stress matrixmethode

Na 5 dagen heb je alle kennis om je cliënt al na één coaching van een angst, vol hoofd of emotie af te helpen. In minder tijd meer cliënten helpen, zonder dat je wordt belast met de oorzaak van het probleem. Lijkt jou dat wat?

Bekijk de 5-daagse training

Volg een 1-daagse training Hoofd Opruimen

Wil je stress oplossen of voorkomen? En gun je jezelf en anderen meer rust, overzicht en focus? Dan is het ‘Hoofd Opruimen een geschikte tool die je kan inzetten waar en wanneer je wilt. Zeer geschikt voor jong en oud.

training volgen voor meer rust in het hoofd

Training in het eigen maken van de MatriXmethode om kinderen te leren HOE te leren. Ook krijg je de tools om het hoofd op te ruimen, zodat ze de regie over hun hoofd krijgen, betere leerresultaten behalen en het leerproblemen preventief voorkomen worden.

Bekijk de 1-daagse training
MatriXcoach

Je krijgt alle handvaten om door middel van het hoofd op te ruimen werkstress succesvol aan te pakken en te voorkomen. Iedereen die je gaat helpen zal al op korte termijn meer overzicht, rust en plezier krijgen in het dagelijks leven, zowel privé als zakelijk.

Bekijk de 1-daagse training

Volg een online training

Op het MatriXleerplein kunnen leerlingen, ouders, grootouders, onderwijzers en/of medewerkers in organisaties online trainingen volgen. Deze zijn gebaseerd op de MatriXmethode van Ingrid Stoop®. Het is een simpele, zeer effectieve manier om concentratiestoornissen, leerproblemen, leesproblemen en/of een vol hoofd op te lossen en te voorkomen.

Alle online trainingen kun je gewoon volgen achter je pc, waar en wanneer je wilt.

Online leerproblemen oplossen en het hoofd opruimen

Kennisverbreding voor MatriXcoaches

  • Intervisie in de regio

Gecertificeerde MatriXcoaches kunnen met elkaar hun MatriXkennis en vaardigheden bijhouden tijdens intervisie bijeenkomsten. De regiocoördinatoren organiseren deze bijeenkomsten in nauw overleg met Ingrid Stoop.

  • Train de trainer

Gecertificeerde MatriXcoaches met trainerscapaciteiten kunnen het ‘Train de Trainer’-opleidingstraject volgen. Zij worden als trainer ingezet door het MatriXmethode Instituut bij de 1-daagse, 2-daagse en 3-daagse trainingen en bij in-company trainingen.

De MatriXmethode is het gedachtegoed van Ingrid Stoop en is continu in ontwikkeling. Ingrid voegt toe wat nóg beter werkt en maakt de methode steeds concreter en effectiever. Gecertificeerde MatriXcoaches blijven up-to-date door nascholing en hercertificering.

Masterclasses bieden theoretische onderbouwing en verdieping van de MatriXmethode. Ze worden ontwikkeld en gegeven door expert-professionals die de MatriXmethode doorgronden.

Elk jaar wordt het MatriXcongres georganiseerd om MatriXcoaches een podium te geven en de kennis te verbreden.

Professionals die na de opleiding tot MatriXcoach een eigen praktijk willen starten en coaches die zich willen heroriënteren op een nieuwe doelgroep, kunnen voor ondersteuning aankloppen bij bedrijfsmanager Walter Franssen.

Investeren in de toekomst

Het MatriXmethode Instituut is ervan overtuigd dat het wél kan!
Mentale problemen los je op met de MatriXmethode, snel en voor altijd. Ook problemen die al lange tijd knagen. Daarom sponsoren wij ‘Tree of life’. Dit is een project van de Stichting ‘Het kan wél’. Voor 5 euro plant deze stichting een boom in West-Afrika om woestijnvorming te voorkomen. Eenvoudig, effectief en duurzaam. Van elke inschrijving voor een training of Masterclass doneren wij 5 euro aan ‘Tree of life’.

Alles leren om mentale problemen op te lossen?

Na de 5-daagse opleiding kun je mentale problemen oplossen en voorkomen.

MatriXcoach worden

Eerst jezelf verdiepen in de MatriXmethode?

Download 1 van de 5 gratis digiboeken voor: Onderwijs, Hulpverlening, Zorg, Organisatie of Ouders

Digiboek gratis downloaden