Resultaten te mooi om waar te zijn? Ondanks de drukte zijn we bereikbaar: +31 (0)74 376 4877 | 09.30 – 12.30 uur |info@matrixmethode.nl
Trainingen2018-12-27T13:45:23+00:00

MatriXacademie: (online) trainingen en workshops

Je wilt graag anderen helpen met gedoe tussen de oren, zonder belast te worden met de probleemverhalen. Je zoekt een krachtige, bewezen tool om jouw werk nóg beter, sneller en effectiever uit te voeren. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® is deze tool.

De MatriXacademie biedt (online) trainingen, workshops en coaching/MatriXen. Ook voor iedere professional met hbo-denkniveau die de MatriXmethode al succesvol toepast en zich nog verder wil ontwikkelen.

Wil je een training volgen als ouder of als professional?

De 1-daagse training en workshops zijn geschikt voor iedereen die meer rust in het hoofd wilt. Met deze tool kan je jezelf helpen of anderen die stress of een vol hoofd heeft.

Om de MatriXmethode als professional met een hbo-denkniveau toe te passen en anderen te coachen is de 5-daagse geschikt. Deze wordt op verschillende locaties gegeven door de pionier van de MatriXmethode Ingrid Stoop en/of gekwalificeerde MatriXpartners. De MatriXmethode van Ingrid Stoop® kan als enige of als aanvullende methode gebruikt naast alles wat je al succesvol doet.

Kies tussen de verschillende doelgroepen die bij je past:

Beter presteren op school

Bekijk (online) trainingen, workshops (op locatie) en coachings voor ouders. Om je kind of jezelf te helpen met het onthouden van informatie en een vol hoofd.

Bekijk de workshops of trainingen

Bekijk (online) trainingen en coachings voor onderwijsprofessionals. Zodat je alle tools krijgt om je leerling, student of anderen professionele hulp te bieden.

Bekijk de workshops of trainingen
training volgen matrixmethode matrixpartners

Bekijk (online) trainingen en coachings voor managers of medewerkers. Waarmee je je organisatie kan laten groeien zonder een mentale obstakel dat in de weg zit.

Bekijk de workshops of trainingen
training volgen voor rust in het hoofd MatriXmethode

Bekijk (online) trainingen en coachings voor hulpverleners of hulpvrager. Waarmee je anderen de juiste hulp kunt bieden in een korte tijd, zonder belast te worden met de probleemverhalen.

Bekijk de workshops of trainingen
Training MatriXmethode volgen

Bekijk (online) trainingen en coachings voor professionals in de zorg of zorgvragers. Zodat mentale belemmeringen opgelost worden en een zorgeloze toekomst voor het oprapen ligt.

Bekijk de workshops of trainingen

Investeren in de toekomst

Het MatriXmethode Instituut is ervan overtuigd dat het wél kan
Mentale problemen los je op met de MatriXmethode, snel en voor altijd. Ook problemen die al lange tijd knagen. Daarom sponsoren wij ‘Tree of life’. Dit is een project van de Stichting ‘Het kan wél’. Voor 5 euro plant deze stichting een boom in West-Afrika om woestijnvorming te voorkomen. Eenvoudig, effectief en duurzaam. Van elke inschrijving voor een training of Masterclass doneren wij 5 euro aan ‘Tree of life’.

Over Ingrid Stoop

Bekijk de missie en visie van het MatriXmethode Instituut.

Bekijk Ingrid Stoop en de MatriXmethode

MatriXmethode ontdekken?

Ontvang een digiboek: Onderwijs, Hulpverlening, Zorg, Organisatie of Ouders

Ontvang gratis het digiboek