Hercertificering 2018-04-11T16:33:08+00:00

Hercertificering voor de 5-daagse training

De MatriXmethode is continu in ontwikkeling. Ontwikkelaar Ingrid Stoop voegt steeds toe wat nóg beter werkt en maakt de methode steeds concreter. De kwaliteit van de gecertificeerde MatriXcoaches blijft hoog en up-to-date door nascholing en hercertificering. Daarvoor zijn jaarlijks twee ‘toetsen’ vereist.

1. Theorie-nascholing

Het certificaat MatriXcoach heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Verlenging voor de duur van 1 jaar is mogelijk door het volgen van de online training Nascholing 2018 in combinatie met het oefenen van de MatiXmethode in een MatriXsetting bij een regiocoördinator.  

De online training bestaat uit 8 video’s waarin Ingrid Stoop jouw theoretische kennis opfrist en aanvult. Met talloze nieuwe praktijkvoorbeelden, heldere uitleg en recente inzichten. Een update en verrijking van de theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens de MatriXmethode 5-daagse. Na bestudering van de 8 video’s ga je de MatriXmethode oefenen in een MatriXsetting bij een regio-coördinator.

Daarnaast worden er vier webinars gegeven door Ingrid, waar ze al je vragen beantwoordt. De data zijn op woensdagen: 28 maart, 27 juni, 26 september en 28 november van 19.30 – 20.30 uur.

Online training Nascholing 2018
Kosten: € 75,00 excl. btw

Volg de online nascholing

2. Praktijk-nascholing

In een MatriXsetting oefen je het werken met de MatriXmethode met je MatriXcollega’s en ontvang je persoonlijke feedback van de regio-coördinator. De data van de oefen-dagdelen kun je vinden op de pagina Intervisie (via onderstaande groene knop). Na het volgen van dit praktijk-dagdeel ontvang je het bewijs van deelname, wat recht geeft op het Certificaat 2019.

Let op: de regiocoördinator legt de theorie niet uit maar geeft alleen aanwijzingen.

Neem contact op met een regiocoördinator

Hercertificering voor de 1-daagse training

Wanneer je de 1-daagse training hebt gevolgd, ontvang je een bewijs van deelname. Hercertificering is niet mogelijk. Het is wel raadzaam om je kennis up-to-date te houden door het volgen van de online trainingen via www.matrixleerplein.nl en het bijwonen van de gratis webinars. Je kunt in de agenda kijken wanneer webinars plaatsvinden.