Hercertificering

De MatriXmethode is het gedachtegoed van Ingrid Stoop en is continu in ontwikkeling. Ingrid voegt toe wat nóg beter werkt en maakt de methode steeds concreter. Gecertificeerde MatriXcoaches blijven up-to-date door nascholing en hercertificering.

Hercertificering voor de 5-daagse

Het certificaat MatriXcoach heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Verlenging voor de duur van 1 jaar is mogelijk door het volgen van de online training Nascholing 2017 in combinatie met het oefenen van de MatiXmethode in een MatriXsetting.  

Online training Nascholing 2017
Kosten: € 48,80 excl. btw
Bestellen Online training Nascholing 2017

De online training bestaat uit 6 video’s waarin Ingrid Stoop jouw theoretische kennis opfrist en aanvult. Met talloze nieuwe praktijkvoorbeelden, heldere uitleg en recente inzichten. Een update en verrijking van de theoretische kennis die je hebt opgedaan tijdens de MatriXmethode 5-daagse. Na bestudering van de 6 video’s ga je de MatriXmethode oefenen in een MatriXsetting.

Oefenen in een MatriXsetting
Kosten:  € 36,30 excl. btw

In een MatriXsetting oefen je het werken met de MatriXmethode met je MatriXcollega’s en ontvang je persoonlijke feedback van Ingrid Stoop, de trainers of de regiocoördinator.

Er zijn 3 mogelijkheden:

1. Op een locatie in Nederland met feedback van Ingrid Stoop
Samen met je MatriXcollega’s oefen je met het werken met de MatriXmethode. Ingrid Stoop geeft feedback. Let op: Ingrid legt de theorie niet uit maar geeft alleen aanwijzingen. Aantal deelnemers: maximaal 30 personen (in Roermond maximaal 15 personen).

1 september       13.00 – 16.30 uur    Lunteren          aanmelden 1 september

8 september       13.00 – 16.30 uur     Egmond-Binnen    aanmelden 8 september

9 september       13.00 – 16.30 uur     Lemmer          aanmelden 9 september

20 oktober          09.30 –  13.00 uur    Roermond      aanmelden 20 oktober

10 november     13.00 –  16.30 uur     Zoetermeer    aanmelden 10 november

24 november     13.00 –   16.30 uur     Nuenen         aanmelden 24 november

2. Telefonisch met Ingrid Stoop of één van de trainers
Je krijgt een casus en oefent gedurende 30 minuten telefonisch met Ingrid of een van de trainers in het coachen. Je ontvangt direct feedback. Klik hier om je op te geven. Het secretariaat neemt contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen.

3. Op een locatie in Nederland met feedback van een regiocoördinator
Samen met je MatriXcollega’s oefen je met het werken met de MatriXmethode. De regiocoördinator geeft feedback. Let op: de regiocoördinator legt de theorie niet uit maar geeft alleen aanwijzingen. Dit is mogelijk vanaf september 2017. Nadere informatie over data en locatie volgt.

Hercertificering voor de 1-daagse, de 2-daagse of de 3-daagse

Wanneer je de 1-daagse, de 2-daagse of de 3-daagse training hebt gevolgd ontvang je een bewijs van deelname. Hercertificering is niet mogelijk.  Het is wel raadzaam om je kennis up-to-date te houden door het volgen van de online trainingen, het bijwonen van de gratis webinars en het bezoeken van het jaarlijkse MatriXcongres.